Marketing

LINKBUILDING

FRA KUN

2.495

BOOST DIN ONLINE SYNLIGHED


Linkbuilding går ud på at få nye links, der peger tilbage på din hjemmeside.


Nå, men hvad betyder det så for min placering på f.eks. Google & Bing?

Det betyder alt! Uden links der peger på din side, da vil den være næsten "usynlig" for søgemaskinerne og dine placeringer på søgeord vil nok ikke være ret gode.


Når søgemaskinerne skal indeksere din side, så ser de både på indholdet og hvor mange links der peger på din side. Hvis de f.eks. skal vælge mellem to konkurrerende sider, hvor den ene side har 25 indgående links og den anden har 5 indgående links. Så vil den med de 25 indgående links højst sandsynligt blive meget bedre placeret/indekseret på de samme søgeord. Også selvom indholdet måske endda er bedre på den med de 5 indgående links.Alle priser er ekskl. moms.

SALG & MARKETINGLINKBUILDING     |     KR. 2.495

Vi laver 25 nye indgående kvalitets links til din hjemmeside.

Vi gennemgår din nuværende linkprofil og laver links der supplerer denne optimalt. Vi udarbejder og udgiver minimum 3 nye artikler om din side/produkter. Vi giver dig en samlet rapport over udførte links.

SALG & MARKETING

Topvirk tilbyder dig hjælp til forskellige former for markedsføring af din virksomhed. Har du selv ideen, men ikke tiden til at udføre opgaven - så er Topvirk sikkert løsningen for dig. Vi udfører opgaver indenfor:


  • Leads /- Lead generering

Vi hjælper dig med at finde firmaer og de helt rigtige kontaktpersoner.


  • Online Marketing

Vi kan hjælpe dig med bedre online synlighed via SEO (søgeoptimering) herunder Linkbuilding og hjemmeside opbygning.


  • Markedsføringsmateriale

Vi kan hjælpe dig med udarbejdelse af forskelligt markedsføringsmateriale, såsom; foldere, breve, annoncer og reklamer, logoer, produktfotos og meget mere.


Kontakt os gerne- og hør om vi også kan hjælpe dig med markedsføringen.

KONTAKT TOPVIRK

PERSPEKTIVVEJ 2

9900 FREDERIKSHAVN

(+45) - 72 62 90 00

OM TOPVIRK


Topvirk er en socialøkonomisk virksomhed. Når du bruger Topvirk, er du socialt ansvarlig og du styrker dermed det rummelige arbejdsmarked og din virksomheds CSR- Profil.

Topvirk © 2011 - 2019 Copyright  |  Sitemap |  Tel.: 72629000  |  Cvr.nr.: 34107998  |  Kontakt Os